Årets Iværksætter 2018

Erhvervsforeningen Jammerbugt skal i samarbejde med Vækst Jammerbugt i 2018 - for 9. år i træk uddele Årets Iværksætterpris.

Erhvervsforeningen ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

Indstilling af kandidater

Kriterierne for at komme i betragtning er, at iværksættervirksomheden har vist levedygtighed i mindst 1 år og være højst 4 år gammel. Succesen kan vurderes i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé, initiativ, perspektiv på sigt m.m. og et krav om dokumenteret positiv vækst.

Prisen tildeles en iværksættervirksomhed som er beliggende i Jammerbugt Kommune. Ejer(e) skal ikke nødvendigvis være bosiddende i Jammerbugten. Alle brancher kan indstilles.

Læs mere om kriterierne her

For at komme i betragtning skal begrundet indstilling være modtaget senest den 12. oktober 2018 hos Vækstjammerbugt pr. mail til erhvervskonsulent Lars Kronborg på mail lkb@jammerbugt.dk

Kåringen

Kåringen af Årets Iværksætter i Jammerbugt Kommune og uddeling af Iværksætterprisen vil ske på et særligt iværksætterarrangement i november måned. Mere information følger.

 

 

Indsend dit forslag til Årets Iværksætter 2018

Send på mail til Lars Kronborg på lkb@jammerbugt.dk

Åbningstider

Man - Ons 8.00 - 15.30
Tors 8.00 - 17.00
Fre 8.00 - 13.00

Lør/søn/helligdage: Lukket

Lige nu...

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?