Bliv iværksætter

Har du planer om at starte egen virksomhed? Skal du overtage en eksisterende virksomhed? Vil du gøre dit fritidsfirma til en levevej? Eller har du lige startet egen virksomhed?

 

Vækst Jammerbugt tilbyder alle iværksættere et møde med en erhvervskonsulent. Dette intro-møde søger at afklare spørgsmål, problemstillinger og ideer, som tager udgangspunkt i den enkelte iværksætters potentialer og udfordringer. Målet med mødet er, at få drøftet din forretningsidé og lagt en plan for, hvordan du kommer videre med udvikling af din virksomhed.

Vækst Jammerbugt har desuden en lang række tilbud til iværksættere, nystartede som nyere etablerede virksomheder, vedrørende drift og udvikling af egen virksomhed. Tilbuddene omfatter bl.a.

 

  • Vejledning og sparring med Vækst Jammerbugts konsulenter
  • Gratis startmappe med nyttige informationer samt gode tilbud fra lokale rådgivere og virksomheder.
  • Rådgivningsforløb med private rådgivere (mindre deltagergebyr)
  • Kollektive udviklingsforløb og camps (mindre deltagergebyr)
  • Inspirations- og netværksarrangementer
  • Iværksættercaféer
  • Netværksgrupper på Facebook for nystartede iværksættere.

 

Iværksættercaféer

Vækst Jammerbugt tilbyder gratis deltagelse på iværksættercaféer, hvor der vil være oplæg af relevant faglig karakter samt oplæg fra en etableret iværksætter. Efter oplæggene vil der desuden være revisorer, advokater, pengeinstitutter og reklamebureauer tilstede, hvor du på forhånd kan booke tid til en 1-til-1-snak af 10 minutters varighed med de private rådgivere og Vækst Jammerbugts konsulenter.

Iværksættercaféerne afholdes fast den sidste tirsdag i hver måned fra 17-20. Du skal tilmelde dig på www.vaekst.jammerbugt.dk

 

Facebook netværksgruppe for nystartede iværksættere

Netværk er en betydende faktor for en succesfuld opstart. Som iværksætter i Jammerbugt tilbydes du en plads i vores IV grupper. Gruppen består af iværksættere, der er i samme opstartsfase og derfor ofte sidder med de samme udfordringer. Gruppen består af 10-15 medlemmer og mødes den første tirsdag i hver måned fra 18-21. Mellem møderne er der mulighed for sparring i den lukkede Facebook gruppe.

 

Opret dig som ny iværksætter

 

Private rådgivertilbud

Iværksættere, der har et nærmere defineret potentiale for vækst, kan mod beskeden egenbetaling deltage i programmet Nordjysk Newbizz, som er et skræddersyet tilbud til de iværksættere, der har brug for konkret rådgivning omkring juridiske forhold, budget og regnskab, markedsføring mv.

Går du med tanker om at blive iværksætter og indgå i et iværksætterforløb så kan du oprette dig på min.ninsag.dk. Dine oplysninger bliver naturligvis behandlet med diskretion, og vil alene blive brugt af vores iværksætterkonsulenter i samarbejdet med dig. 

Vi har også tilbud til de etablerede iværksættere, der har vækstambitioner. Det drejer sig både om individuelle forløb, hvor du får koblet én eller flere rådgivere på et udviklingsforløb og camps, hvor der sættes fokus på relevante temaer, såsom finansiering, HR og ledelse, salg og markedsføring m.v. 

Vi hjælper dig også gerne med at finde egnede lokaler, udarbejde ansøgninger, søge efter samarbejdspartnere eller få styr på andre forhold i forbindelse med din virksomhedsstart.

 

Nordjysk NewBizz erstatter det gamle "NIN".

 

Det hidtidige "NIN" program (Nordjysk Iværksætter Netværk) lukkede ned med udgangen af 2015 og er nu erstattet af helt nye programmer.

 

De nye programmer for årene 2016-18 hedder Nordjysk NewBizz. Du kan læse alt om programmerne her

 

Husk at du altid kan kontakte vores iværksætterkonsulenter for en drøftelse af dine muligheder og for nærmere information om de nye programmer.

 

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Lars Kronborg

Tlf.: 72 57 89 82 / 41 91 39 82
lkb@jammerbugt.dk

Lars har en detailhandelsbaggrund og har selv været iværksætter de seneste 20 år med en lang række virksomheder indenfor bl.a. detail- og E-handel. Lars har en bred viden om opstart af virksomhed og rådgiver iværksættere i alle brancher.

Kompetencer: Drift, ledelse, salg/markedsføring, konceptudvikling og E-handel.

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Flemming Jensen
Tlf.: 72 57 89 71 / 41 91 39 71
flj@jammerbugt.dk

Flemming har en håndværkerbaggrund og har selv erfaring som ejer, opstart, udvikling og drift af produktionsvirksomhed, været medejer af en grossist-/handelsvirksomhed gennem en årrække samt ejer af et ejendomsselskab. Flemming rådgiver primært iværksættere i auto-, metal-, produktions- og bygge & anlægs branchen.

Kompetencer: Drift, ledelse, produktion, indkøb og salg.

Lige nu...

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?