Partnerskaber & markedsføring

On-line synlighed er vigtig, så vores potentielle gæster kan finde os blandt udbuddet af destinationer i verden. Derfor sætter vi stærkt ind på arbejdet omkring en stærkere synlighed og on-line tilstedeværelse.

Det er vigtigt, at vi har et opdateret billede af Jammerbugten som helårs-turistrejsemål, som bla. også kan bidrage til øget besøgstal i skuldersæson-perioderne.

Billedet af en åben helårsdestination kan vi give gæsterne igennem on-line tilstedeværelse hele året, og her vil vi gerne samarbejde med jer om den fælles turismefortælling

Vi puljer midlerne, og kan derfor ligge et større tryk på markedet og herigennem opnå større synlighed. Samtidig betyder det, at du som virksomhed kan blive en del af annonceringen under helt særlige, attraktive prisvilkår.

Vi vil køre aktuelle sæsonkampagner omkring påske, pinse, sommer, efterår og jul, som består af ophold og oplevelsesmuligheder samt aktuelle events/begivenheder. Kampagnerne bakkes op af enkelte annonceringer i landsdækkende aviser og websiderne guider vi on-line trafik til. Elementer fra sæsonkampagnerne løftes tillige ind i de større kampagner via VisitDenmark/VisitNordjylland.

 

Kontakt 

Har du spørgsmål til markedsføringspakken eller andre spørgsmål i forhold til markedsføring generelt er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger i boksene til højre.

Marketingkonsulent

Anne Nøhr Ringgren

Tlf.: 72578986
rin@jammerbugt.dk

Åbningstider

Man - Ons 8.00 - 15.30
Tors 8.00 - 17.00
Fre 8.00 - 13.00

Lør/søn/helligdage: Lukket

Lige nu...

Mød dine kommende medarbejdere på Jammerbugt Arbejdskraftmesse 14. marts

Afholdes 14. marts 2019

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?