Din virksomhed - Din vækst

Bliv knivskarp på salg, markedsføring og ledelse

Vil du være skarpere på salg, markedsføring og ledelse? Så sæt X i kalenderen 6. april, hvor vi helt konkret sætter fokus på salg og markedsføring i teori og praksis, og ledelse af din virksomhed. Det bliver håndgribeligt, praksisnært og lige til at implementere i din egen virksomhed.

 

Oplægsholdernes egne ord:

Salg og markedsføring i teori og praksis v/ Thomas Hjorthøj IDEos "Salg og markedsføring er det bedste par i dine afsætningsplaner. Men hvordan gribes det an? Thomas Hjortshøj, IDEos, tager dig med på turen fra start til slut og kommer bl.a. ind på Dit DNA, Kundevalg og kundegrupper, Marked, Medier og Konkurrenter, samt giver dig lidt fif undervejs. Der er lagt op til en aften med dialog, input og konkrete eksempler".  

Ledelse af din virksomhed v/ Berit Møller, UCN "Berits oplæg henvender sig både til dig som har en enkeltmands virksomhed, samt  til dig som har ansatte – og sætter fokus på dig i lederrollen. Hun vil  fortælle om hvad godt lederskab er, og hvordan du igennem kendskabet til dig selv, får øget dit fokus på hvad du vil med dit lederskab og hvordan du bedriver selvledelse."

 

Denne kursusaften er en del af en kursusrække på 3 aftener. Næste gang er den 27. april og sidste og tredje aften er den 2. maj. Pris pr. aften er 150,- incl. let forplejning.

Deltag på alle tre aftener og få svar på disse spørgsmål? 

Hvem er mine kunder og hvordan finder jeg dem? Hvordan markedsfører jeg mig lige præcist over for dem? Hvordan får jeg lagt en online markedsføringsstrategi, og hvad nu hvis, jeg skal have lavet en webshop? Hvordan skal jeg forholde mig, når jeg skal have ansat den første medarbejder? Hvordan sælger jeg mine produkter, når "det med salg" er svært for mig? Hvordan får jeg styr på finansiering og økonomien, og hvem kan hjælpe mig?

Læs det fulde program og tilmeld dig her 

Lige nu...

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?