VisitJammerbugten optaget i turismesamarbejdet Danske Destinationer

Visitjammerbugten er pr. 25. marts 2014 blevet optaget i turismesamarbejdet Danske Destinationer Danske Destinationer er et samarbejde mellem 11 af de største turistdestinationer i Danmark, som arbejder med destinationsudvikling af turismen i Danmark.

Arbejdet i foreningen Danske Destinationer er koncentreret omkring følgende indsatsområder:

  • Destinationsudvikling
  • Fremtidens turistinformation/værtsskab
  • Oplevelsesudvikling
  • Finansieringsmodeller
  • Synlighed/branding

Netop foreningens fokus på destinationsudvikling og hele DMO tankesættet har haft indflydelse på Visit Jammerbugtens ønske om at søge medlemskab, da man i Jammerbugt Kommune netop igennem de seneste år har arbejdet med en DMO lignende strategi i områderne omkring Slettestrand og Blokhus. Foreningens ønske om at dansk turisme skal satse på stærke destinationer og arbejde med at udvikle stærke kyst-, by- og naturdestinationer i hele Danmark, passer således godt med den linje, man har for turismeudviklingen i Jammerbugt Kommune.

Foreningens medlemmer har tilsammen over 47 mio. overnatninger (svarende til en tredjedel af alle overnatninger i Danmark), og skaber en årlig turismeomsætning på over 21 mia. kr. (svarende til en fjerdedel af den samlede turismeskabte omsætning).

Ud over VisitJammerbugten er der tæller foreningen følgende destinationer: Toppen af Danmark, Destination Djursland, Destination Ringkøbing Fjord, VisitSydvestjylland, VisitAalborg, Destination Bornholm, VisitNordsjælland, VisitAarhus, VisitOdsherred, Destination Fyn og Business Lolland-Falster.
Foreningen Danske Destinationer blev stiftet i august 2009, og formålet med foreningen er at øge graden af koordinering, samarbejde og videndeling omkring udviklingsarbejdet med at skabe stærke og internationalt synlige destinationer i Danmark. Derfor arbejder Danske Destinationer tæt sammen med andre store turistorganisationer som f.eks. VisitDenmark.

Læs mere om Danske Destinationer her 

Lige nu...

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?