Comdia udbudsportal

For at sikre virksomheder i Jammerbugt Kommune (JK) optimale muligheder for at byde på kommunale opgaver fremadrettet og for at gøre udbudsprocessen gennemsigtig, har JK valgt at ændre udbudspraksis

Dette betyder blandt andet, at JK har indkøbt et nyt webbaseret udbudssystem, nemlig Comdia, som alle interesserede virksomheder skal tilmelde sig, for at komme i betragtning til kommunale opgaver, som ikke er udbudspligtige efter udbudsloven.

Dette bevirker bl.a. at alle Bygge & Anlægsvirksomheder i JK nu for første gang får muligheden for, at blive synlige for alle JKs relevante medarbejdere, som til dagligt beskæftiger sig med bygge & anlægs opgaver – Det kræver blot at man som virksomhed registrerer sig på en leverandørliste på online portalen.

Læs vejledningen til hvordan man opretter sig med en profil på udbudsportalen – OBS! Husk at når I har oprettet jer som bruger, så skal I også anmode om at komme på Jammerbugt Kommunes leverandørliste.

Spørgsmål vedrørende Comdia portalen bedes rettet til Lene Christensen, Ejendomscenter Jammerbugt 7257 7937 eller lci@jammerbugt.dk

Lige nu...

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?