Om eksport

Går du med overvejelser om at starte med at eksportere, importere eller andet i relation til udlandet, men ikke ved, hvor du skal starte - så kan vi hjælpe dig.

Hjælp til eksportstart

Vi går i dialog med dig omkring dine forudsætninger og hjælper dig med at finde de rigtige samarbejdspartnere til at komme udover Danmarks grænser.

Vi har et bredt netværk, som omfatter bl.a. Væksthus Nordjylland, Danmarks Eksportråd, Norddanmarks EU-Kontor og private rådgivere.

Vækst Jammerbugt har et særligt fokus på eksport til vores nærmarkeder Norge og Tyskland, men også det kinesiske marked har vores opmærksomhed. For at holde os selv og vores virkosmhed informeret om  mulighederne for eksport på disse markeder, har vi i 2015 afholdt en række temamøder under overskriften "Vi eksporterer - gør du?".

Er din virksomhed interesseret i en eksportkonsultation?

Kontakt VÆKST Jammerbugt, hvis din virksomhed er interesseret i markedsoplysninger fra et konkret eksportland. Vi træffer aftale med relevant "ekspert", som kan give en førstehåndsrapport og gode råd om, hvordan man kommer igang med eller udvider sine eksportinteresser.

Kontakt hos Vækst Jammerbugt
Erhvervskonsulent, Søren Westergaard swe@jammerbugt.dk eller telefon 72578983 / 41913983

Eksportrådet
På hjemmesiden www.eksportraadet.dk kan du altid se en opdateret oversigt over eksportrådgivere, som kommer til Danmark og som der kan træffes aftale med om et besøg i netop din virksomhed.

 

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

Nyttige links

Eksportrådet