Strzelce Krajenskie Kommune

Den polske kommune Strzelce Krajenskie er Jammerbugt Kommunes venskabsby i Polen - og det er blot én af Jammerbugt Kommunes venskabsbyer. Venskabsbysamarbejdets formål er mange, men når vi tager de erhvervsrettede briller på, er samhandel, samarbejdsrelationer og udvikling vores lande imellem en af de mange synergier, dette venskabsbysamarbejde skal medvirke til.

Hos Vækst Jammerbugt arbejder vi målrettet med eksport og afsætning, og vores helt overordnede mål er, at skabe flere etableringer og investeringer i Jammerbugt Kommune, samtidig med at Jammerbugts eksporterhverv skal være en kompetent og synlig handelspartner for de relavante nærmarkeder.

Polen kunne være et af disse markeder og har du interesse eller behov for investeringer eller aktiviteter i Polen, finder du her link til materiale og kontaktpersoner.

Læs om mulighederne i Strzelce Krajenskie Kommune her

Kontakt for mere information
Kontakt Vækst Jammerbugt, erhvervskonsulent Søren Westergaard for en uforpligtende drøftelse af dine ideer og tanker i forhold til eksport. Søren Westergaard kan kontaktes på telefon 7257 8983 eller mail swe@jammerbugt.dk

 

 

Lige nu...

Årets Iværksætter 2019 skal kåres

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

NYT tilbud fra den kollektive trafik

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?