Erhvervsservice

Dette er overskriften på Vækst Jammerbugts hverdag. Vi er et veluddannet og stærkt team, der er klar til at medvirke ved løsning af et problem eller fremskaffe den oplysning, du mangler.

Virksomhedsudvikling og sparring

Rekvirer et virksomhedsbesøg, så gennemgår vi sammen tingene. Vi har et betydeligt netværk at trække på, hvis dine behov for rådgivning ligger udover vores egen kompetence. For vores medarbejdere er der ingen opgaver, der er for små eller for store. Har du brug for os - så ring - vi er her for det samme.

VÆKST Jammerbugt er din lokale sparringspartner


Vi og vore samarbejdspartnere "gør" i muligheder.

Vi betragter "problemer", som nye opgaver, der skal løses.

Vi er aktivt engageret i erhvervsudviklingen og leverer en professionel erhvervsservice

Vi er en flexibel organisation

Har du en god ide til nye produkter eller perspektivrige aktiviteter, så er VÆKST Jammerbugt din nøgle til at komme videre.

Jammerbugt Kommunes service-setup til virksomheder

Vækst Jammerbugt er en naturlig og aktiv del af kommunens samlede service set-up til etablerede og nye virksomheder. I Jammerbugten kalder vi vores service set-up "En Indgang til Kommunen". Kort fortalt handler det om, at vores virksomheder skal opfatte enhver kommunal medarbejder som en direkte indgang til kommunens mange afdelinger og forvaltninger. Dvs. I stedet for at vores virksomheder selv skal løbe spidsrod mellem afdelinger, medarbejdere og forvaltningshuse, så fungerer kommunens medarbejdere som stifindere.

Læs mere om vores service set-up og En Indgang til Kommunen her

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

Medarbejdere hos VÆKST Jammerbugt

Find medarbejder