Cateringfirma udfordrer coronakrisen

Hvordan klarer en cateringvirksomhed sig efter at 3 måneder med en fyldt kalender pludselig er blevet ryddet fuldstændig?

Det er præcis den situation, som Peter Fruergaard, indehaver af Fruen & Kokken i Brovst står i lige nu på grund i Corona krisen. Og så skulle der tænkes kreativt og ikke mindst hurtigt. ”Da statsministeren lukkede landet ned måtte vi dreje alle muligheder. Vi valgte hurtigt at ”omskole” hele vores forretningskoncept så det passer til den hverdag, vi i dag befinder os i, nemlig dén at vores kunder er sammen, hver for sig”, fortæller Peter Fruergaard.

Det er blevet til en række nye initiativer:

- Deluxe TakeAway hvor kunden spiser lækker mad hjemme i privaten - trygt og sikkert.

- Grønt & Frugtkasser med årstidens frugt og grønt til en hel uge. Leveres gratis direkte ved døren så det er nemt for kunden.

- Online Kokkeskole, hvor folk køber "billet" og modtager en råvarekasse. Fruen & Kokken sender LIVE på deres facebook side, og sammen med deres kunder tilbereder de menuen og giver gode fif. 

Peter Fruergaard har også tænkt kreativt i forhold til levering af mad til en af årets helt store begivenheder, nemlig Påsken hvor familier og venner traditionen tro stimler sammen om det store påskebord. Her tilbyder kokken 3 forskellige slags påskemenuer, som kan leveres helt ned til 1 person.

Hjælp til de mest sårbare
Corona krisen har haft og vil fremadrettet have store økonomiske konsekvenser for mange familier hvor flere risikerer at miste deres arbejde og dermed en fast indtægt. Den situation vil Peter Fruergaard gerne være med til at gøre mere overskuelig for sine kunder. Vi køber grøntsager mv. via vores grossist, som de ikke kan sælge da alle restauranter er lukket. Disse grøntsager disse sætter vi ud foran vores butikker og donerer til de familier, som er mest ramt i denne tid, så alle har mulighed for at få lidt lækkert uden alt skal handle om penge.

Fruen og Kokken har flere initiativer i støbeskeen. Kødkasser er blandt andet på trapperne. Her er konceptet, at Fruen & Kokken laver deres egne udskæringer, giver menu ideer og leverer gratis til folks hoveddør.

- Vi forsætter med at videreudvikle nye ideer og muligheder, og vi må også allerede nu erkende, at vi kommer til at fortsætte med nogle af vores nye initiativer efter denne situation, da vi kan se, det har kundernes interesse, lyder det afsluttende fra Peter Fruergaard.

Besøg Fruen & Kokkens hjemmeside