mySupply modtager støtte fra Innovationsfonden

Aabybro virksomheden mySupply, som arbejder med rådgivning og implementering af SAP-løsninger og udvikling af den danske it-infrastruktur inden for blandt andet elektronisk faktura og NemHandel har modtaget støtte fra Innovationsfondens Landdistriktsvækstpilotodning til ansættelse af en højtuddannet medarbejder.

Direktør Flemming Beltoft fortæller, at virksomheden har vurderet, at der er et marked for at tilbyde løsninger til virksomheders indkøb af serviceydelser som konsulentbistand og serviceopgaver. Dét blev udgangspunktet for en ansøgning til Innovationsfonden.

Vi ønsker at opbygge kompetence indenfor dette nicheområde omfattende både bistand til virksomheder for analyse af deres omkostninger til sådanne serviceydelser som implementering af indkøbsløsning. lyder det fra direktøren

Flemming Beltoft siger, at bevillingen gør det muligt at igangsætte et ekstra ”ben” på virksomhedens eksisterende forretningsområde.

Vi har haft en rigtig god og smidig proces med projektet indtil nu og ser det som en slags skulderklap til, at der er gode muligheder i erhvervsfremmesystemet til at understøtte nye initiativer. Vi har i første omgang brug for at ansætte en medarbejder med specielle kompetencer, som vi ikke har i dag i virksomheden, til udvikling af projektet. Vi håber naturligvis, at projektet på sigt vil kunne generere endnu flere arbejdspladser i et helt nyt marked, og at der inden for de næste 3-5 år vil kunne ansættes 3-5 nye medarbejdere, lyder det afsluttende fra Flemming Beltoft.

Besøg mySupply her