Tre lokale Jammerbugt butikker går sammen om nyt koncept

I en tid hvor alting er meget anderledes end det plejer at være i den danske detailhandel, bliver man nødt til at agere og tænke anderledes. Det er præcist, hvad de tre lokale detailbutikker fra Jammerbugten, nemlig Hr. Nielsens Specialiteter fra Brovst, René Vin og Grøn fra Fjerritslev og Vesterhavsfisk fra Thorup Strand gør i disse dage. De er nemlig gået sammen om et nyt, fælles koncept på tværs af bygrænserne.

Det er en svær tid, vi små lokale butikker og virksomheder lever i. Kundernes adfærd har som en naturlig konsekvens af coronavirus ændret sig. Og når vores kunder ændrer adfærd, så bliver vi også nødt til at gøre det. Vi har færre kunder i vores fysiske butikker og de lokale fiskerne har også svært ved at få afsat deres fisk. Tidens tiltag er derfor absolut nødvendige”, lyder det fra indehaver af Hr. Nielsens Specialiteter, Jens Christian Nielsen.

Derfor har Vesterhavsfisk, Hr. Nielsens Specialiteter og Renés Vin og Grønt søsat et tiltag, som de tre butikker håber kan øge afsætningen af vine, delikatesser, fisk og friske grøntsager i deres butikker - samtidig med at kunderne får de samme lækre råvarer hjem i egne køkkener.

Konceptet går ud på, at vi leverer lækre måltidskasser hjem til forbrugeren – direkte leveret til døren uden nogen form for smittefare, da vi i vores håndtering af kassen bruger handsker og afspritning”. På den måde kan alle få lækkert mad, også dem der ikke kan forlade hjemmet, fortæller Jens Christian Nielsen.

Fisken leveres af Vesterhavsfisk, grøntsagerne fra René´s Vin og Grønt og når måltidskasserne leveres til kunder i postnummer 9460 Brovst, så leveres vinen af Hr. Nielsens Specialiteter i Brovst. Når måltidskasserne leveres i Fjerritslev-området er det Renés Vin og Grønt, der er leverandør af vinen.

De tre leverandører har ligeså øje for at Påsken står for døren, og derfor vil indholdet af måltidskassen være afstemt efter netop denne højtid. Råvarerne matcher både højtiden og komplementerer hinanden, så kunderne ikke står og mangler noget for at få en hyggelig påskefrokost med husets medlemmer, lyder det afsluttende.