Bliv iværksætter

Har du planer om at starte egen virksomhed? Skal du overtage en eksisterende virksomhed? Vil du gøre dit fritidsfirma til en levevej? Eller har du lige startet egen virksomhed?

Vækst Jammerbugt hjælper dig godt på vej med professionel råd og vejledning - i al fortrolighed og absolut anonymt.

Vi tager udgangspunkt i netop din situation og dine ideer og tanker. Uanset, hvor du befinder dig på vejen frem mod etablering som selvstændig, så er vi din meget aktive lytter og uvildige rådgiver.

Opret dig som ny iværksætter

Måske har du endnu kun nogle spæde ideer, der trænger til at blive vendt eller måske har du allerede defineret forretningsgrundlaget for din kommende virksomhed. Vækst Jammerbugt og vores netværk af professionelle rådgivere hjælper dig med at styrke beslutningsgrundlaget.

Går du med tanker om at blive iværksætter og indgå i et iværksætterforløb så kan du oprette dig på min.ninsag.dk. Dine oplysninger bliver naturligvis behandlet med diskretion, og vil alene blive brugt af vores iværksætterkonsulenter i samarbejdet med dig. 

Du kan også deltage i vores iværksættercafeer, som sætter fokus på en lang række forhold omkring dét, at starte egen virksomhed.

Vi hjælper dig også gerne med at finde egnede lokaler, udarbejde ansøgninger, søge efter samarbejdspartnere eller få styr på andre forhold i forbindelse med din virksomhedsstart.

Nordjysk NewBizz erstatter det gamle "NIN".

Det hidtidige "NIN" program (Nordjysk Iværksætter Netværk) lukkede ned med udgangen af 2015 og er nu erstattet af helt nye programmer.

De nye programmer for årene 2016-18 hedder Nordjysk NewBizz. Du kan læse alt om programmerne her

Husk at du altid kan kontakte vores iværksætterkonsulenter Søren Andreasen sar@jammerbugt.dk og Flemming Jensen flj@Jammerbugt.dk for en drøftelse af dine muligheder og for nærmere information om de nye programmer.

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

IVÆRKSÆTTERI

Erhvervskonsulent
Flemming Jensen
Tlf.: 72 57 89 71 / 41 91 39 71
flj@jammerbugt.dk