Iværksættermiljøer i Jammerbugt Kommune

I Jammerbugt Kommune er der mange muligheder for at blive en del af et kreativt iværksættermiljø. Rundt omkring i kommunen findes der nemlig en række kreative kontorfællesskaber og iværksættermiljøer til dig som iværksætter eller mindre virksomhed.

Megen erfaring viser, at et kreativt miljø skaber kreative tanker. Det vil vi i Jammerbugt Kommune gerne understøtte. Her på siden kan du finde en oversigt over alle de iværksættermiljøer og kontorfællesskabet, vi har kendskab til. Husene ligger bredt fordelt i kommunen, og står med hver deres særkende, kvaliteter og funktionalitet klar til at tage imod dig. Du finder information om de enkelte iværksættermiljøer i boksene her på siden.

Kontakt Vækstjammerbugt for mere information om iværksætteri

Husk at du også altid er velkommen til at kontakte Vækstjammerbugts iværksætterkonsulenter for mere information om iværksætteri og iværksætterhusene i Jammerbugt Kommune. Kontaktoplysninger finder du i boksene til højre.

Åbningstider

Man - Ons 8.00 - 15.30
Tors 8.00 - 17.00
Fre 8.00 - 13.00

Lør/søn/helligdage: Lukket

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Lars Kronborg

Tlf.: 72 57 89 82 / 41 91 39 82
lkb@jammerbugt.dk

Lars har en detailhandelsbaggrund og har selv været iværksætter de seneste 20 år med en lang række virksomheder indenfor bl.a. detail- og E-handel. Lars har en bred viden om opstart af virksomhed og rådgiver iværksættere i alle brancher.

Kompetencer: Drift, ledelse, salg/markedsføring, konceptudvikling og E-handel.

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Flemming Jensen
Tlf .: 72 57 89 71/41 91 39 71
flj@jammerbugt.dk

Flemming har tidligere startet og drevet håndværks-/produktionsvirksomhed. Solid erfaring i indkøb og opsøgende salg til flere brancher samt været medejer af et grossist-/handels firma i en årrække. Flemming ejer også et mindre selskab, som udlejer lejligheder/fast ejendom. 

Flemming rådgiver alle brancher, men primært iværksættere inden for auto-, metal-, produktions-/fremstillings- og byggebranchen.

Kompetencer: Drift, ledelse, produktion, indkøb og salg.

Lige nu...

Årets Iværksætter 2019 skal kåres

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

NYT tilbud fra den kollektive trafik

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?