Virksomhedstjek den 18. november

Fredag den 18. november afholder Vækst Jammerbugt sammen med Væksthus Nordjylland, virksomhedstjek.

Arrangementet er for dig som er godt i gang med egen virksomhed, men som ønsker generel vækstsparring eller mulighed for at drøfte konkrete problemstillinger indenfor patent og varemærker, produktion, finansiering eller eksportmuligheder.

Book en tid

Du kan med fordel booke en tid, hvis du står foran opstart af virksomhed og har et klart forretningskoncept som du ønsker sparring på.

Der er afsat 45 minutter pr. tjek.

Første tjek starter kl. 8 og sidste tjek kl. 12.

Er du interesseret kan du tilmelde dig her

Vi kan ikke garantere at alle ønsker opfyldes, men du vil få tildelt en tid hvor vi så vidt muligt tager hensyn til dit ønske.

Mød sparringspanelet

Du kan ud over Vækst Jammerbugts erhvervskonsulent møde 3 af vores samarbejdspartner fra Væksthus Nordjylland, som vi udgøre et sparringpanel.

Anne Mette Bach Nielsen

Specialer
Jeg arbejder med immateriel ret, dvs. patenter, brugsmodeller, design, varemærkeret, produkt udvikling, midler til dette og produkt og produktions optimerings, CE-mærkning og ejerskifte.

Erfaring: Jeg er uddannet som maskiningeniør med automatisering som speciale. Har arbejdet med indkøb, pta funktioner og bygning af specialmaskiner. Derudover har jeg været selvstændig vognmand, og sidder i bestyrelser. Jeg har derfor en bred erhvervsmæssig baggrund.

Bjarne Brodersen

Specialer:
Jeg arbejder primært med virksomheder, hvor der udover sparring omkring virksomhedsdrift og eksport også er basis for deltagelse i forskellige programmer og få dette sat i værk.

Jeg har et stort kendskab til udfordringerne, som små og mellemstore virksomheder møder, og har meget fokus på eksekvering af de beslutninger, vi i fællesskab tager.

Erfaring
Min baggrund er en praktisk og teoretisk erhvervsmæssig baggrund primært fra byggebranchen, hvor jeg blandt andet har arbejdet med salg, eksport, ledelse, projekt og byggestyring udvikling og implementering af nye produkter til de globale markeder m.m. Derudover har jeg i fem år været tilknyttet Eksportrådet under Udenrigsministeriet som eksportforberedelseskonsulent.

Michael Rieland Sørensen

Specialer for Team Finansiering
Vores fokus er at være konsulenter for de små og mellemstore virksomheder i Region Nordjylland, der vækster og søger finansiering.

Vi arbejder primært med finansieringssiden og prøver rent praktisk at komme med forslag til finansieringssammensætninger, finansieringsmuligheder og naturligvis, hvor finansieringen søges henne.

Vi søger desuden at udbrede budskabet om Væksthus Nordjylland for at bygge en endnu større bro mellem de forskellige finansieringsparter. Målet er, at en given virksomhed får udbytte af et vejledningsforløb i væksthuset, samt ikke mindst forbedrer muligheden for finansiering og dermed indfrier sit vækstpotentiale.

Erfaring
Jeg har bl.a. arbejdet 10 år i bankbranchen. Både som bankfuldmægtig for privatkunder, og som erhvervsrådgiver for små og mellemstore virksomheder.

Som erhvervsrådgiver var jeg også ansvarlig for en enhed, der udelukkende arbejdede med finansiering til Iværksættere. Både nye som igangværende. Herigennem også et stort samarbejde med Vækstfonden og ikke mindst Vækstkautionen som produkt.

Er hjemmevant i forretningsplaner, regnskaber, budgetter og har et indgående kendskab til de krav som bl.a. pengeinstitutter har for at se på finansiering

 

Lige nu...

Digital Vækst

3 spændende konferencedage

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Mød Møllers Malerfirma

Årets Maler 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Se hvad vi kan gøre for dig

Har du overvejet at tage en praktikant?