Mød Helle Røge Ergonomi

Læs historien om iværksætteren Helle Røge, som har stiftet firmaet Helle Røge Ergonomi.

Helle Røge Ergonomi startede 1. marts 2014 og har stor succes med at levere oplæg, undervisning og rådgivning omkring ergonomi, arbejdsstillinger, kroppen og dens reaktioner i forhold til arbejdsstillinger og fastlåste arbejdsstillinger til små såvel som store virksomheder. Filosofien bag er at give medarbejderne viden om reaktionerne i kroppen med udgangspunkt i deres arbejde, og hvordan de kan forebygge smerter og skader på bevægeapparatet ved indretning af arbejdspladsen, aktiviteter og gode arbejdsstillinger. Lys er ofte skyld i mange hovedpiner rundt på arbejdspladserne, så det er muligt at få målt lys, når der rådgives i indretning af kontorarbejdspladsen både i forhold til det elektriske lys og det udefra kommende.

Hvorfor startede du egen virksomhed

Idéen om virksomheden havde været under opsejling tidligere. Steve Jobs gav det sidste spark til springet, eftersom han grundlæggende arbejdede ud fra principperne: why, who, what.

Jeg ønsker at give folk øget viden om kroppen og dens reaktioner, og derved give dem mulighed for selv at skabe forandring i deres dagligdag. Sandsynligheden for succes ligger i, at alle forstår why/hvorfor! Og det er, som Steve Jobs siger, det vigtigste. Ved du ”why” så kommer who og what mere naturligt.

En sideløbende effekt med egen virksomhed har været den fleksibiliteten, det har skabt i familiens hverdage. Noget som vi alle havde mere brug for. Det, at vi har fravalgt os det almindelige 8 - 16 job i dagligdagen, giver naturligvis nogle konsekvenser, men de positive sidegevinster ved, at vi ikke skal ud af døren tidligt hver morgen og kommer hjem sent, er for os mere værd.

Hvordan forberedte du din opstart

For at få den bedste opstart kontaktede jeg Vækst Jammerbugt, efter jeg havde opsagt mit job som underviser på SOSU-STV- Thisted. Efter samtale med erhvervsrådgiver blev forretningsplanen lagt og gennemgået sammen med erhvervsrådgiveren. Dette var en god start, som begyndende iværksætter. Ægtefælle var en stor hjælp til at få udarbejdet budget samt være med til besøg hos revisor m.m.

Udarbejdelse af logo, hjemmeside, visitkort, brochure m.m. foregik med hjælp fra grafiker. Det var et stort projekt, i forhold til at lave et logo, som passer til mig og mine værdier, samt alle detaljer omkring en hjemmeside.

Kort tid efter jeg var kommet i gang deltog jeg på iværksætter kursus i Aabybro, som jeg den dag i dag ser, som en af de største succeser.

Læs hele historien her

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

Åbningstider

Man - Ons 8.00 - 15.30
Tors 8.00 - 17.00
Fre 8.00 - 13.00

Lør/søn/helligdage: Lukket

Lige nu...

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?