Vækst i det nordjyske campingerhverv

’Vækst i det nordjyske campingerhverv’ er et 2-årigt udviklingsprojekt for nordjyske campingpladser, som kan medvirke til at skabe udvikling og vækst på de nordjyske campingpladser.

Formålet er bidrage til, at de nordjyske campingpladser kan styrke deres forretning, udvikle nye produkter og udnytte deres potentialer bedre.

Camping er et vigtigt overnatningsprodukt i nordjysk turisme, og i Nordjylland bidrager campingsektoren med ca. 2 mio. overnatninger årligt. Overnatningstallene inden for camping er imidlertid faldende og dermed udgør campingerhvervet et væsentligt potentiale for vækst og bedre kapacitetsudnyttelse i den nordjyske turismeindustri.

Med dette udgangspunkt er formålet med dette projekt at igangsætte og gennemføre en fokuseret udviklingsindsats, der bidrager til at skabe udvikling og vækst i det nordjyske campingerhverv.

Ambitionen er, at projektet skal bidrage til at udvikle campingpladserne i relation til tværgående samarbejder (også ud over campingerhvervet), forretnings- og produktudvikling, markedsføring m.v., og dermed styrke forudsætningerne for at skabe positive resultater i forhold til drift såvel som udvikling.

Initiativet består af brede netværksarrangementer, én til én rådgivning, viden og kompetenceudvikling, såvel som mindre netværksgrupper, hvor de interesserede virksomheder samarbejder omkring et givet tema.
Projektet er forankret hos Vækst Jammerbugt og løber frem til september 2019.

Yderligere information om projektet og dets initiativer kommer snarest.

Projektleder

Martin Storgaard
Tlf. 41 91 19 85
mrs@jammerbugt.dk

Udviklingskonsulent

Stine Dam Nielsen
Tlf. 41 91 39 85  
sdn@jammerbugt.dk

Lige nu...

Se programmet her

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?