Få det bedste ud af din bestyrelse

Har du en bestyrelse? Får du nok ud af den? Eller overvejer du at få en bestyrelse? Bliv klædt på til at få det bedste ud af den!

Sammen med vores samarbejdspartnere har vi tilrettelagt et kort og praksisorienteret forløb målrettet virksomhedsejere og -ledere, som gør dig (mere) klar til et professionelt samarbejde med en bestyrelse.

Og hvorfor så det?

Fordi mange undersøgelser viser, at virksomheder med eksterne bestyrelser klarer sig bedst. De er mere udviklingsorienterede og præsterer bedre bundlinjer.

En ekstern bestyrelse er dog ikke i sig selv garanti for vækst og udvikling. Det kræver, at bestyrelsen matcher virksomheden – og at virksomhedsleder/ejer ved, hvordan man bedst samarbejder med en ekstern bestyrelse.

 

Bestyrelsen som strategisk samarbejdspartner

Campen er rettet mod mindre virksomheder, der ønsker at få en bestyrelse, et advisory board eller at forøge udbyttet af den nuværende. Fokus er i høj grad på, hvordan bestyrelsen kan bruges som en strategisk samarbejdspartner.

Campforløbet bliver gennemført som et dynamisk samspil mellem oplæg, arbejde i mindre grupper og erfaringsudveksling mellem deltagerne over tre moduler på tre dage i maj måned:

Dag 1 - 13. maj - Bestyrelsens rolle og værdiskabelse
Dag 2 - 20. maj - Strategi og forretningsudvikling
Dag 3 - 27. maj - Etablering og udvikling af bestyrelsen

Efter endt forløb står du med en handlingsplan, der konkret anviser, hvordan du udvælger en bestyrelse, som kan sikre dig optimal sparring og bedre bundlinje.

 

Læs mere og tilmeld her

Lige nu...

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?