Kanvassalg

Iværksættercafé - Tema: Kanvassalg Vækst Jammerbugt tilbyder gratis deltagelse på iværksættercaféer, hvor der vil være oplæg af relevant faglig karakter samt tid til at netværke med andre virksomheder. Efter oplæggene vil der desuden være revisorer, advokater og pengeinstitutter tilstede, hvor du på forhånd kan booke tid til en 1-til-1-snak af 10 minutters varighed med de private rådgivere og Vækst Jammerbugts konsulenter. Iværksættercaféerne afholdes fast den sidste tirsdag i hver måned fra 17-20.

Iværksættercafé

Næste café afholdes tirsdag den 28. August kl. 17.00-20.00. Sted: Domus Vison, Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup

Program

Kl. 17.00-17.10    Velkomst og præsentation

Kl. 17.10-18.15    Kanvassalg v/Anne-Marie Rossen fra Markman Telemarketing A/S

Ser du også kanvassalg som en uovervindeligt opgave? Noget der skal klares, men som tager alt for meget af din tid og energi, inden du overhovedet får trykket på ’kald op’?

Få gode input/idéer til, hvordan du kommer godt igang med det kolde kanvassalg. Hvordan håndterer du de mange afslag og stadigvæk holder gejsten oppe?

Salg gennem kold kanvas kan være svært – men hvis du gør det rigtigt, kan det øge din kundetilgang markant. Kanvassalg er en hård disciplin, da kunden ikke nødvendigvis har et umiddelbart behov for dit produkt eller din ydelse. Kanvassalg kan med fordel laves som mødebooking, da det altid er nemmere at lukke en handel, når du sidder ansigt til ansigt med kunden.

Anne-Marie Rossen har 15 års erfaring med telemarketing. Hun har erfaring med at coache sine kollegaer i forbindelse med dialog træning.

Kl. 18.15-19.55    Sandwich, networking samt 1:1 samtaler med rådgivere

Kl. 19.55-20.00    Spørgsmål og afslutning

Tilmeld her

Lige nu...

Mød dine kommende medarbejdere på Jammerbugt Arbejdskraftmesse 14. marts

Afholdes 14. marts 2019

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?