Mentornetværk, professionel bestyrelse og advisory boards

Mange virksomhedsledere, virksomhedsejere og iværksættere kender det sikkert: Der er en række udfordringer og muligheder i virksomheden og dagligdagen som man føler, man måske ikke helt får vurderet og sparret om. Man savner måske konkret en kompetent og motiveret sparring med nogle der kan hjælpe med at finde vejen til målet, men ”hvordan” ? Svaret kan være en mentor, et advisory board eller en professionel bestyrelse.

Mentornetværket i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Mentornetværk består af 10 mentorer, som tilsammen udgør et professionelt netværk af direktører, erfarne virksomhedsledere, virksomhedsejere og bestyrelseserfarne personer, der via egne kompetencer og erfaringer kan være med til at styrke ledelseskompetencen hos virksomheder og/eller deres ejere.

Mentornetværket kan vejlede og bistå din virksomhed i udarbejdelse af forretningsplaner, salgsplaner, generel sparring og mentorrådgivning inden for forandringsledelse, projektstyring, ledelse i turn around, økonomisk ledelse, salgs- og eksportrådgivning, finansiering, fusion og fission, køb/salg og generationsskifte.

Mentornetværket tilbyder sig professionelt bredt målt på brancher, bl.a. jern- og metal industrien, håndværksfagene, vidensvirksomheder, handel, transport og logistik samt økonomi og finans. (for yderligere betingelser og vilkår henvises til Kommissorium for Jammerbugt Mentornetværk)

For mere information om Mentornetværket

Læs om dine muligheder for at få tilknyttet en mentor til din virksomhed i kommissoriet for Mentornetværket

Læs mere om de 10 mentorprofilers kompetencer

Advisory Board og professionel bestyrelse

For nogle virksomheder kan løsningen være et advisory board, der fungerer som et fast sparringsforum, der evt. etableres parallelt med en professionel bestyrelse.

Læs mere om de forskellige trin til en professionel bestyrelse

Kontakt Vækst Jammerbugt for mere information

Har du brug for en mentor - eller vil du i første omgang blot vide mere om ordningen, så kontakt Vækst Jammerbugt. Vi vil sammen med dig afdække dit behov og dine muligheder i forhold til mentorordningen. Se kontaktdata i boksene til højre på siden.

 

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

Erhvervskonsulent

Søren Westergaard

Tlf.: 72578983 / 41913983
Mail: swe@jammerbugt.dk

Erhvervskonsulent

Flemming Jensen

Tlf.: 72578971 / 41913971
Mail: flj@jammerbugt.dk

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Flemming Jensen
Tlf .: 72 57 89 71/41 91 39 71
flj@jammerbugt.dk

Flemming  har en håndværkerbaggrund og har selv erfaring som ejer, startup, udvikling og drift af produktionsvirksomhed, har været medejer af et grossist / handelsselskab i en årrække og ejer af et ejendomsfirma. Flemming rådgiver alle brancher, men primært iværksættere inden for auto-, metal-, fremstillings- og byggebranchen.

Kompetencer: Drift, ledelse, produktion, indkøb og salg.

Lige nu...

Mød dine kommende medarbejdere på Jammerbugt Arbejdskraftmesse 14. marts

Afholdes 14. marts 2019

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?