3 skræddersyede tilbud til Jammerbugtens mindre virksomheder

Salg, markedsføring, ledelse og økonomi er blot nogle af de temaer Vækst Jammerbugt sætter spot på, når de hen over tre kursusaftener indbyder særligt kommunens mindre virksomheder.

”Vi har mange dygtige iværksættervirksomheder og mindre virksomheder her i kommunen og gennem projektet 1+1=5, som er støttet af Region Nordjylland, er det vores ønske at klæde virksomhederne endnu bedre på til vækst og udvikling”, siger erhvervskonsulent Søren Andreasen fra Vækst Jammerbugt. ”

Kurserne sætter fokus på temaerne salg, ledelse, finansiering, rekruttering og jura, men der er også meget mere på programmet på de tre aftener som afholdes hhv. den 6. april, den 27. april og den 2. maj. Der er tale om et forløb, som kan følges i sin fulde længde eller man kan udvælge de aftener, man ønsker.

Ved deltagelse i alle tre kursusaftener bliver virksomhederne klædt rigtig godt på til at kunne drive deres egen virksomhed, og så kommer de på forkant med mange af de konkrete områder og tematikker, man som mindre virksomhed støder på, når ens virksomhed skal fokusere på både drift, udvikling og vækst.

Udbyttet er konkret og målrettet virksomhedernes dagligdag

Forløbet kommer rundt om helt dagligdags problematikker, som mange uden tvivl allerede er stødt på eller vil støde på i fremtiden, herunder: Hvem er mine kunder og hvordan finder jeg dem? Hvordan markedsfører jeg mig lige præcist over for dem? Hvordan får jeg lagt en online markedsføringsstrategi, og hvad nu hvis, jeg skal have lavet en webshop? Hvordan skal jeg forholde mig, når jeg skal have ansat den første medarbejder? Hvordan sælger jeg mine produkter, når "det med salg" er svært for mig? Hvordan får jeg styr på finansiering og økonomien, og hvem kan hjælpe mig?

Det er målet at deltagerne kan få disse og flere spørgsmål besvaret, idet denne kursusrække sætter fokus på nogle af de områder, som virksomhederne selv har peget på som værende særligt vigtige for deres udvikling og vækst, i en undersøgelse vi tidligere har gennemført”, siger Søren Andreasen.

Første aften finder sted torsdag den 6. april på Kulturhuset i Hune. Her vil salg, markedsføring og ledelse være på programmet i tidsrummet 17.00-21.00. Det er muligt at tilmelde sig og se mere om de 3 aftener hvortil der knytter sig en mindre brugerbetaling her