Facebook morgenmøder målrettet detailbranchen

Bliv skrap på markedsføring af din detailforretning på det sociale medie Facebook.

Når man er butiksansat skal man håndtere mange forskelligartede opgaver såsom salg, butiksindretning, opfølgning på budgetter, indkøb, markedsføring mv. Det kan være svært at holde sig opdateret på alle punkter, men med den digitale udvikling er det en nødvendighed, at man har fokus på online tilgængelig – hvad enten det drejer sig om nethandel eller brug af de sociale medier.

Af den grund har City Konsulent Anni Fosgrau, Vækst Jammerbugt og handelsstandsforeningerne i Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev i samarbejde arrangeret et Facebook kursus i hver by. For tage hensyn til butikkernes åbningstid afholdes det som et 2 timers morgenmøde, og kurset er sammensat på et grundlæggende niveau, så alle kan være med. Efterfølgende er planen at udbyde et mere avanceret kursus, hvor der eksempelvis arbejdes mere i dybden med FB annoncering.

Ifølge Anni Fosgrau, er der lagt stor vægt på, at kurset bliver så praksisnært som muligt, så derfor skal deltagerne medbringe deres egen tablet/PC. Emnerne er meget håndgribelige såsom gode råd til konkurrencer, trafikgenerering og diversificering af annoncer.

Kurserne afholdes den 2.-9.-16. og 31. maj i henholdsvis Aabybro, Fjerritslev, Brovst og Pandrup og er gratis for medlemmerne af handelsstandsforeningerne. Facilitatoren på kurserne er den lokale iværksætter Karina Kjær fra Go!communication i Aabybro, som har specialiseret sig i sociale medier indenfor detailhandlen.

Se invitation med indhold her

Lige nu...

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

NYT tilbud fra den kollektive trafik

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?