Hele Jammerbugtens detailbranche mødes til inspirationsdag

Onsdag den 31. januar mødes detailbutikker i Jammerbugten til den årlige inspirationsdag for branchen. Netværk, storytelling og fremtidstendenser er på dagsordenen.

Inspirationsdagen, som er kommet i stand via Jammerbugt Kommunes Centerbygruppe og de fire centerbyer Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev, afholdes i 2018 for tredje år i træk. Altså en tilbagevendende begivenhed for branchen, hvor både ledere og medarbejdere mødes til netværk og inspirerende oplæg.

I følge Citykonsulent Anni Fosgrau fra Vækst Jammerbugt, der er arrangør, er den store udfordring for branchen konkurrencen fra storcentrene og internettet.

Det handler om at synliggøre det lokale, og det er vigtigt med et godt handelsliv med engagerede medarbejdere, som har fokus på det gode samarbejde, værtskab og service. Et godt eksempel på lokal sammenhold og viljen til at tage kampen op, er Jammerbugt Gavekortet, som på tværs af byerne blev en stor succes i julehandlen”, beretter Anni Fosgrau.

Motiverende oplægsholdere inspirerer

Til at inspirere butikkerne i forhold til værtskab og gode oplevelser er Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi inviteret. Han vil levende fortælle om sine eventyrlige ekspeditioner, sit destilleri og via smagsprøver vise, hvordan storytelling kan bidrage til at brande sin virksomhed og dermed sælge produkter.  

Derudover vil Martin Frederiksen fra PEJ gruppen komme med et oplæg omkring fremtidens detail, hvor han giver et indblik i tendenser i ind- og udland. Her vil butikkerne få en masse praktiske bud på, hvordan man eksempelvis kan revitalisere den fysiske butik samt arbejde med begrebet cross channel.

Inspirationsdagen skydes i gang af borgmester Mogens Gade og afholdes i Sport og Kulturcenter Brovst. Arrangørerne håber på stor tilslutning både fra de 4 centerbyer, men ikke mindst også fra Blokhus, Saltum, Biersted, Gjøl og alle de øvrige byer i Jammerbugt Kommune. Alle Jammerbugt Kommunes detail butikker, restauranter, caféer m.fl. er velkomne.

Tilmelding til inspirationsdagen kan ske her 

 

Lige nu...

Mød dine kommende medarbejdere på Jammerbugt Arbejdskraftmesse 14. marts

Afholdes 14. marts 2019

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?