Iværksætterlysten er stor i Jammerbugten

Lysten til at starte egen virksomhed i Jammerbugten ses tydeligt hos Vækst Jammerbugt, som i 2016 har oplevet stor efterspørgsel på rådgivningstilbuddene til iværksættere. Dette til trods for et år med systemskifte og højere adgangskrav til rådgivningstilbuddene.

Med afholdelse af årets sidste iværksættercafé ultimo november blev der sat et flot punktum for den samlede iværksætterindsats i Jammerbugten, som i 2016 har budt på flere iværksættercaféer, gennemførsel af projektet Din virksomhed – Din vækst, mere end 100 iværksætterafklaringer og et spækket program for den internationale iværksætteruge GEW, som blev afholdt i uge 46.

Det høje aktivitetsniveau og de positive tal glæder iværksætterkonsulenterne hos Vækst Jammerbugt, Søren Andreasen og Flemming Jensen, som i samarbejde med en række private rådgivere har stået for den samlede iværksætterindsats. ”Efter en lidt svær opstart på iværksætteråret, som følge af et systemskifte fra det tidligere NIN til det nuværende NewBizz, som blandt andet har betydet højere adgangskrav til rådgivningstilbuddene for den enkelte iværksætter, så er meget af det tabte indhentet via en fokuseret indsats. ”, lyder det fra begge.

Iværksættercaféerne har Vækst Jammerbugt i 2016 afholdt i samarbejdet de private rådgivere i Jammerbugten, herunder pengeinstitutter, revisorer, advokater og reklamebureauer, og her har de mange oplæg og konkrete input fra netop de private rådgivere været afgørende for succesen og for deltagernes samlede udbytte.

Nye tilbud til iværksættere i 2017
I 2017 er Vækst Jammerbugt atter klar med en række rådgivningstilbud til potentielle og nystartede iværksættere, samt til de vækstiværksættere, der allerede er godt i gang med at drive en succesfuld forretning. Ud over den gratis rådgivning hos Vækst Jammerbugt via NewBizz samt iværksættercaféerne kommer der også en runde to af virksomhedsforløbet Din virksomhed – Din vækst, samt et styrket fokus på de iværksættere, der har vækstambitioner. Her tilbydes der både individuelle forløb samt camps, hvor fokus lægges på relevante temaer inden for drift af egen virksomhed, herunder blandt andet finansiering, HR, ledelse og salg.

Alle aktuelle rådgivningstilbud for 2017 vil løbende fremgå på Vækst Jammerbugts hjemmeside hvorfra også tilmelding vil være muligt.

Søren Andreasen og Flemming Jensen, Vækst Jammerbugt

Billede: Søren Andreasen og Flemming Jensen, Vækst Jammerbugt