Jakob Risgaard inspirerer iværksættere

En af de absolutte sværvægtere inden for internethandel, Coolshop, er i skikkelse af Jacob Riisgård på podiet, når Erhvervsforeningen i Jammerbugt Kommune og Vækst Jammerbugt den 18 november for 6. gang kårer årets iværksætter i Jammerbugt Kommune.

Jacob Riisgård er medstifter af internetvirksomheden Coolshop.com og han vil fortælle sin historie om hvordan en ung teenager fra Sæby kan ende med at blive den virksomhed i Danmark, der gør det bedst på nettet foran 20.000 andre virksomheder. Coolshop er i dag repræsenteret i seks lande og har en kundeportefølje på over 1,5 millioner faste kunder.

Den 18 november står således i iværksætteriet tegn og aftenen indledes med kåring af årets iværksætter i Jammerbugt Kommune og overdragelse af iværksætterprisen for 2015.

Tanken er at prismodtageren kan fremstå som rollemodel for de mange andre, der overvejer, at starte egen virksomhed og sidste års vinder var Dan Quorning fra DCM Cykler og Maskiner, der er beliggende i Fjerritslev.

Succes'en bliver bl.a. vurderet i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé og initiativ samt et krav om dokumenteret positiv drift.

"Vi synes det er vigtigt at understøtte og anerkende samt bruge de gode erfaringer fra vores iværksættere", siger formand for Erhvervs- og Turistrådet Brian Bertelsen. Det er bla. et af de områder, der kan bidrage til yderligere arbejdspladser i kommunen, og det er et af vores strategiske fokusområder".

Iværksætteriet er en stor andel af erhvervet i Jammerbugt Kommune og der er årligt i omegnen af 100 henvendelser til vores iværksætterrådgivning. De bydes indenfor i et rådgivningsforløb, som giver mulighed for såvel individuel rådgivning som egentlige iværksætterkurser

Arrangementet, som finder sted hos Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt i Aabybro, er gratis til både spisning og foredrag, men det kræver tilmelding til VækstJammerbugt senest den 16. november.

Læs programmet her

Tilmelding til arrangementet her