Jammerbugten hylder iværksætterlysten i uge 46

I uge 46 ruller en perlerække af arrangementer med inspiration, viden og netværk for iværksættere, virksomheder og entreprenante sjæle ind over hele Danmark og ikke mindst Jammerbugten.

Anledningen er Global Entrepreneurship Week (GEW) i Danmark, som er navnet på den årlige indsats, hvor organisationer og virksomheder samarbejder om at skabe og promovere arrangementer over hele landet. Formålet med indsatsen er at fremme og udvikle iværksætterlysten og at inspirere allerede etablerede virksomheder til vækst og udvikling.

Understøttelse af iværksætterindsatsen er vigtig, lyder det fra iværksætterkonsulent Søren Andreasen fra Vækst Jammerbugt, som udtaler ”undersøgelser fortæller os, at jo mere fokus vi lægger på indsatsen, des flere, bedre forberedte og velfungerende opstarter kan vi registrere. Derfor arbejder vi år efter år fokuseret med området”.

Arrangementer i Jammerbugten
Vækst Jammerbugt er i samarbejde med flere eksterne partnere klar med en række arrangementer, når GEW ugen skydes i gang tirsdag den 15. november. Her inviteres der til åben rådgivning i Pandrup og Fjerritslev for alle der overvejer at starte egen virksomhed, eller som for nyligt har gjort det. Foruden Vækst Jammerbugts egne rådgivere vil også der os være en advokat og en revisor tilstede til arrangementet fra henholdsvis Advokathus Nord og Revisor Team Nord.

Onsdag den 16. november lægges der op til en festlig aften, når Årets Iværksætter i Jammerbugten anno 2016 skal kåres. Arrangementet byder, ud over kåring af vinderen, på spisning og foredrag ved fodboldspiller og virksomhedsindehaver Jeppe Curth, som ved siden af sin professionelle fodboldkarriere har formået at starte flere succesfulde virksomheder og fungere som business angel og rådgiver.

Torsdag den 17. november er Vækst Jammerbugt medarrangør af Nordjyllands største iværksætterevent – iværksætteraften 2016 i Aalborg Hallen. Dette arrangement byder på en række spændende og inspirerende indlæg, ligesom det vil være muligt at modtage gratis rådgivning på et stort rådgivermarked, hvor man kan møde omkring 50 private og offentlige virksomheder, som står klar med gratis rådgivning omkring opstartsovervejelser.

Fredag den 18. november sluttes GEW ugen i Jammerbugten af med virksomhedstjek. Arrangementet er for alle, som er godt i gang med egen virksomhed, men som ønsker generel vækstsparring eller mulighed for at drøfte konkrete problemstillinger indenfor patent og varemærker, produktion, finansiering eller eksportmuligheder. Arrangementet er bundet op omkring individuel sparring med Vækst Jammerbugts egne konsulenter supporteret med ekspertviden fra et sparringspanel leveret af Væksthus Nordjylland.

Der er med andre ord rig mulighed for at få inspiration og sparring til sin virksomhedsudvikling i uge 46 i Jammerbugten.