Kunstcaféen Blokhus er Årets Iværksætter 2016

Da Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune onsdag den 16. november uddelte Årets Iværksætterpris 2016 på Domus Vision i Pandrup var det Kunstcaféen Blokhus der løb med titlen.

Kunstcaféen i Blokhus var med Anita Michaelsen ved roret nomineret til årets iværksætterpris, fordi de med succes og positive tal på bundlinjen formår, at drive et helårsåbent spisested i et sæsonpræget område. Kunstcaféen har siden opstarten været inde i en rivende udvikling, og har netop igangsat en udvidelse der kan imødekomme den stadig stigende efterspørgsel.

Kunstcaféen modtog desuden prisen for deres ekstraordinære hyggelige atmosfære og høje kundeservice, som de har arbejdet fokuseret med via målrettede uddannelsesforløb. Anita har med øje for virksomhedens fremtid tænkt på og forberedt et fremtidigt generationsskifte, og dermed sikret grundlaget for, at virksomheden også på lang sigt kan fortsætte og udvikle sig til gavn for medarbejdere, lokal samfundet og dets ejere. 

Udover Kunstcaféen Blokhus var Klitrosen Hotel og Restaurant samt Gøttrup Smede og Maskinforretning nomineret til prisen.

Sidste års vinder af Iværksætterprisen, Lars Lundtoft fra One Revision videregav prisen til Kunstcaféen Blokhus som udover æren består af et pengebeløb på kr. 5.000,-, som Kunstcaféen kan anvende efter eget valg.

Stort tillykke til Kunstcaféen Blokhus!