Magasinet ”Jammerbugt Shopping” ser dagens lys

Centerbygruppen i Jammerbugten sender medio juni det nye magasin på gaden., som skal være med til at brande kommunens mange shoppingmuligheder over for både lokale og ikke mindste de mange turismer, som de kommende uger lægger vejen forbi Jammerbugten.

Sommeren står snart for døren, hvilket blandt andet betyder, at Jammerbugten byder mange turister velkomne.

Vi har meget at byde på i Jammerbugten – den smukke natur, spændende seværdigheder, gode overnatningsmuligheder og ikke mindst et attraktivt handelsliv. Sidstnævnte vil Centerbygruppen, bestående af repræsentanter fra kommunen samt handelsstandsforeningerne i Aabybro, Pandrup/Kaas, Brovst og Fjerritslev, gerne synliggøre yderligere i form af et Jammerbugt Shopping magasin.

Jammerbugt Shopping skal ikke kannibalisere eksisterende magasiner, turistguider mv., men ses som et supplement, der skal brande vores store udbud af shoppingmuligheder, udtaler citykonsulent Anni Fosgrau. Nøgleordet for magasinet er inspiration, hvilket tydeligt afspejles i det visuelle udtryk.

Magasinet ser dagens lys medio juni og kan findes online på centerbyernes hjemmesider samt via www.visitjammerbugten.dk. De trykte magasiner vil ligge hos udvalgte overnatningssteder i Jammerbugten.

 

Lige nu...

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?