Nordjysk NewBizz - nye programmer til iværksættere er klar!

Det hidtidige program for iværksættere, Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) har pr. 1. januar 2016 fået et nyt setup, bestående af et nyt iværksætterprogram for perioden 2016-2018. Programmerne har også fået et nyt navn, nemlig Nordjysk NewBizz.

Nordjysk NewBizz er tilpasset potentielle og nuværende iværksætteres muligheder for vækst, succes og den helt rette rådgivning. Programmet er skærpet i forhold til de tidligere programmer, så man som iværksætter er endnu mere sikker på vej.

På portalen Nordjysk NewBizz kan du læse alt om bl.a. de nye programmer, online tests, rådgivning mv. Siden er helt ny, og vil blive videreudviklet frem til marts, hvor den forventes helt færdig.

Vækst Jammerbugt skærper indsatsen overfor iværksættere
Hos Vækst Jammerbugt skærper vi også indsatsen overfor alle iværksættere i kommunen med endnu en kompetent rådgiver, der står klar til at tage imod iværksættere.

Kontakt vores iværksætterteam Søren Andreasen sar@jammerbugt.dk og Flemming Jensen flj@jammerbugt.dk for en drøftelse af dine muligheder.

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Lars Kronborg

Tlf.: 72 57 89 82 / 41 91 39 82
lkb@jammerbugt.dk

Lars har en detailhandelsbaggrund og har selv været iværksætter de seneste 20 år med en lang række virksomheder indenfor bl.a. detail- og E-handel. Lars har en bred viden om opstart af virksomhed og rådgiver iværksættere i alle brancher.

Kompetencer: Drift, ledelse, salg/markedsføring, konceptudvikling og E-handel.