Nu skal Jammerbugt have succes online

I samarbejde med Google tilbyder VÆKST Jammerbugt - Erhverv og Turisme små og mellemstore virksomheder gratis træningsforløb i at få “Succes Online”.

“I Danmark taler vi om yderområder, hvor vækst har svære vilkår, men på internettet er “udkantsdanmark” ikke eksisterende. Her kan man som virksomhed skabe vækst uanset om man geografisk er placeret i en metropol eller på en øde ø. Enhver virksomhed kan - ligegyldigt hvor lille og nichepræget den er - være global fra dag et. Det handler bare om, at de danske virksomheder skal have øjnene op for det enorme uudnyttede forretningspotentiale, som internettet rummer”, udtaler Jesper Eiby Christoffersen, fra Google Danmark.

Succes Online er et trænings initiativ, der vil hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at gribe digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder billigere og på trods af geografiske begrænsninger. Derfor tilbyder VÆKST Jammerbugt - Erhverv og Turisme sammen med Google et begrænset antal lokale virksomheder et gratis forløb med foredrag, undervisning og personlig rådgivning. Træningen dækker alt fra online tilstedeværelse, e-handel, sociale medier, udnyttelse af data til hvordan man skaber mere trafik på sit website og får flere kunder. Dette foregår i samarbejde med Googles certificerede partner River Online.

“For VÆKST Jammerbugt betyder Succes Online kurset, at lokale virksomheder får mulighed for med syvmileskridt at tage de digitale muligheder til sig og dermed være blandt dem, der med succes benytter de digitale muligheder inden for markedsføring, salg og administration. Jo mindre virksomhed du har, jo vigtigere er det at have “Succes online”.

Det første kursus starter onsdag 6. april kl. 9:00 – 12:00 på Rønnes Hotel Kystvejen 25, Slettestrand i Fjerritslev, hvor dagens kursus omhandler Online tilstedeværelse.

Du kan læse mere om alle Succes Online kurserne samt tilmelde dig på https://dinvirksomhedonline.dk/workshops/?by=jammerbugt

 

Lige nu...

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?