Ny citykonsulent på plads

Det bliver Anni Fosgrau, der tiltræder den nyoprettede stilling som city-konsulent i Jammerbugt Kommune. Anni er 41 år og kommer fra en stilling som konsulent, underviser og kædeansvarlig inden for detail ved Aalborg Handelsskole.

Anni Fosgrau ser frem til de nye udfordringer:

 

- Det er et rigtigt spændende initiativ, som de lokale handelsstandsforeninger og Jammerbugt Kommune har taget ved at etablere en ny funktion som city-konsulent. Det viser, at der er både vilje og mod til at gøre en indsats for at styrke detailhandlen i kommunen, og det er den væsentligste forudsætning, hvis man vil skabe udvikling. Jeg ser meget frem til at blive en del af initiativet, og i samarbejde med de lokale virksomheder, handelsstandsforeningerne og mine kommende kolleger i Vækst Jammerbugt bidrage til at skabe udvikling inden for detailhandlen.

 

Anders Stryhn, chef for Vækst Jammerbugt glæder sig til samarbejdet:

 

-    Vi får i Anni en profil, der har masser af erfaring fra detailbranchen og som fra Aalborg Handelsskole har en stor viden omkring nye tendenser og trends inden for branchen. Og samtidig har Anni en energi og et drive, som utvivlsomt bliver et stort aktiv for virksomheder og samarbejdspartnere.   

 

Det var et enigt ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra handelsstandsforeningerne i Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro samt Vækst Jammerbugt, der har valgt Anni Fosgrau blandt et felt på 43 ansøgere. Anni tiltræder stillinger 1. april 2017.   

 

 

Lige nu...

Mød dine kommende medarbejdere på Jammerbugt Arbejdskraftmesse 14. marts

Afholdes 14. marts 2019

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?