Nyt netværk skal gøre virksomheder synlige på nettet.

"Online Jammerbugt" er navnet på en ny netværksgruppe, som har til formål at hjælpe virksomheder i Jammerbugten til at få en styrket online tilstedeværelse.

Den digitale udvikling går utrolig stærkt, og det er vigtigere end nogensinde før, at erhvervslivet følger med.  Eksempelvis har der gennem tiden været flere større digitale revolutioner inden for detailhandlen. Her kan især nævnes introduktionen af selvbetjeningsbutikkerne i 50´erne, efterfulgt af dankortets udbredelse i 80érne. I nyere tid udgør Internettet og e-handlen den absolutte største digitale revolution.

Den generelle udvikling sker så hurtig, at forbrugerne ikke kan forstå, hvis virksomhederne ikke følger med. Særligt efterspørgslen efter onlinehandel og søgning på Internettet har stillet store krav til detailhandlen og åbnet op for helt nye forbrugsmønstre.

Undersøgelser viser, at mange forbrugere søger varer og serviceydelser på nettet, men køber i den lokale butik. Kunderne forventer med andre ord, at butikkerne er tilstede både online og fysisk – og butikkerne kan miste vigtig omsætning, hvis de ikke er tilstede online.

På baggrund af ovenstående har Anni Fosgrau og Lars Kronborg, konsulenter hos Vækst Jammerbugt, etableret en netværksgruppe med navnet Online Jammerbugt. Denne netværksgruppe har til formål at hjælpe virksomheder i Jammerbugt til at få en online tilstedeværelse i større eller mindre omfang.

Første møde i netværksgruppen
Første møde afholdes tirsdag den 21.8, hvor der vil være et oplæg omkring digitale strategier, samt deltagerne kan få hjælp til at få deres virksomhed oprettet på Google My Business og dermed have kontrol over, hvad forbrugerne ser, når de søger lokalt efter en virksomhed. Udover dette har netværket stor fokus på vidensdeling og sparring, så deltagerne er selv med til at forme de videre forløb.

Mere information
Yderligere information om netværksgruppen kan findes på her

Alle er velkomne til at deltage i netværket, da det vil give værdi for flere brancher såsom frisører, håndværkere, restauranter m.fl.

 

Lige nu...

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?