S. H. Værktøjsmaskiner har succes med vækstprogrammer

Pandrup-virksomheden S.H. Værktøjsmaskiner har gennem de seneste år haft succes med at benytte regionale og nationale vækstprogrammer, der bl.a. har understøttet virksomheden i forhold til at ansætte højtuddannede medarbejdere. Og nu har S. H. Værktøjsmaskiner modtaget en bevilling fra landdistriktsvækstpilot-ordningen, der ligger under den nationale Innovationsfond.

S. H. Værktøjsmaskiner oplever stor vækst på flere markeder, og Direktør Steen Hedegaard ser positivt på fremtiden.

”Vi oplever stor efterspørgsel fra vores eksisterende kunder, men jeg ser også, at der er vækstmuligheder på både eksisterende og nye markeder. Jeg er overbevist om, at vi gennem en fokuseret salgsindsats kan øge vores omsætning og skabe nye arbejdspladser. Men det kræver, at vi har de rigtige kompetencer og medarbejdere i huset, og her kan vi netop bruge bevillingen fra landdistriktsvækstpilot-ordningen til at ansætte en højtuddannet medarbejder.” 

Steen Hedegaard oplyser, at det er anden gang, at virksomheden har opnået tilskud til ordningen. 

Erhvervschef Anders Stryhn glæder sig over, at S. H. Værktøjsmaskiner har succes med deres satsninger.

”S. H. Værktøjsmaskiner er et godt eksempel på en virksomhed, der er dygtig til at benytte sig af vækstordninger, der kan understøtte udviklingen – og i det konkrete tilfælde gøre det muligt at ansætte en højtuddannet medarbejder. Der er mange forskellige muligheder, og Vækst Jammerbugt står altid klar til at hjælpe lokale virksomheder med at finde og vejlede om de forskellige ordninger.”