Søren Andreasen søger nye udfordringer

Erhvervskonsulent Søren Andreasen, der de seneste 4 år har haft iværksætteri som sin højst prioriterede arbejdsopgave, har opsagt sin stilling hos Vækst Jammerbugt og tiltræder 1. december en stilling som strategikonsulent hos Aalborg Service A/S, der er et selskab under Aalborg Forsyning. Sørens sidste arbejdsdag bliver den 24. november.

”Jeg har været utrolig glad for at være her de forgangne 4 år. Jeg har mødt rigtigt mange engagerede og inspirerende iværksættere, og jeg har været på mange spændende ”rejser” med dem. Det er meget inspirerende og motiverede at følge de virksomheder, som i deres spæde start har været omkring os på erhvervskontoret, og se hvordan de stadig er tilstede i det jammerbugtske erhvervsliv”. ”Nye udfordringer trækker i mig og det ser jeg frem til, selv om det bliver svært at tage afsked med de mange virksomhedsejere og de mange gode relationer, som jeg har fået til de private rådgivere i Jammerbugt Kommune, som yder professionel rådgivning til iværksætterne, og som altid stiller op når vi beder om det” uddyber Søren.

Anders Stryhn, chef for Vækst Jammerbugt, beklager Sørens afgang og takker for samarbejdet. ”Vi har været glade for Sørens indsats for de mange små og nystartede virksomheder i Jammerbugt Kommune. Søren har stor en erfaring som konsulent, og det har mange har nydt godt af – så der skal lyde stor tak for indsatsen og lykke til med det nye job.

Anders Stryhn oplyser videre, at søgningen efter en ny konsulent er igangsat.

Yderligere oplysninger, Anders Stryhn 41913981 / adt@jammerbugt.dk

Lige nu...

Mød Tom Jakobsen A/S

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

Arrangementer 2018

Kommende arrangementer 2. halvår 2018

Mød 2M Ståldesign

10 år med succes!

Mød LBS Staal

Nystartet Pandrup-virksomhed med stor succes!

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Millionbevilling til udvikling af produktionserhvervet i Jammerbugt Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?