Stor tilfredshed med omsætningstallene på Jammerbugt Gavekortet

I oktober 2017 lancerede de 4 centerbyer, Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev samt Blokhus Jammerbugt Gavekortet i samarbejde med Jammerbugt Kommune.

Gavekortet er et af flere tiltag for at bibeholde fokus på den lokale handel samt styrke sammenholdet butikkerne i mellem. Det har virkelig været spændende at søsætte dette projekt, udtaler Anni Fosgrau, City konsulent Vækst Jammerbugt. Alle byerne har løftet i flok, og det har været en fornøjelse at mærke engagementet og opbakningen på tværs af bygrænserne, fortsætter hun.

En ting er dog etableringen af gavekortløsningen, en anden er kundernes modtagelse af det elektroniske gavekort. Og her kan handelsstandsforeningerne heldigvis konkludere, at kommunes borgere har taget gavekortbudskabet til sig. Sloganet ”Her er gaven, som med garanti ikke skal byttes!” har vundet indpas og 5 måneder efter lanceringen, er der stor tilfredshed med omsætningstallene. Det er utrolig interessant at følge tallene, beretter Anni Fosgrau, og det viser sig, at fordelingen mellem salg og køb i de enkelte byer følges ad. Naturligvis har den største salgsperiode været i forbindelse med julehandlen, men de første måneder af 2018 viser også positive takter, og med forårets mange festlige begivenheder er byernes håb, at den gode udvikling fortsætter.

De enkelte handelsstandsforeninger arbejder stadig aktivt på at få endnu flere aktører tilsluttet ordningen. Men allerede ved lanceringen var der over 100 forretninger med, hvilket tydeligt viser viljen til at løfte i flok til glæde for både kunder og den lokale handel.

På nuværende tidspunkt kan Jammerbugt gavekortet købes på 10 salgssteder fordelt i kommunen, men til efteråret planlægges en online-løsning ligeledes.