VisitJammerbugten optaget i turismesamarbejdet Danske Destinationer

Visitjammerbugten er pr. 25. marts 2014 blevet optaget i turismesamarbejdet Danske Destinationer Danske Destinationer er et samarbejde mellem 11 af de største turistdestinationer i Danmark, som arbejder med destinationsudvikling af turismen i Danmark.

Arbejdet i foreningen Danske Destinationer er koncentreret omkring følgende indsatsområder:

  • Destinationsudvikling
  • Fremtidens turistinformation/værtsskab
  • Oplevelsesudvikling
  • Finansieringsmodeller
  • Synlighed/branding

Netop foreningens fokus på destinationsudvikling og hele DMO tankesættet har haft indflydelse på Visit Jammerbugtens ønske om at søge medlemskab, da man i Jammerbugt Kommune netop igennem de seneste år har arbejdet med en DMO lignende strategi i områderne omkring Slettestrand og Blokhus. Foreningens ønske om at dansk turisme skal satse på stærke destinationer og arbejde med at udvikle stærke kyst-, by- og naturdestinationer i hele Danmark, passer således godt med den linje, man har for turismeudviklingen i Jammerbugt Kommune.

Foreningens medlemmer har tilsammen over 47 mio. overnatninger (svarende til en tredjedel af alle overnatninger i Danmark), og skaber en årlig turismeomsætning på over 21 mia. kr. (svarende til en fjerdedel af den samlede turismeskabte omsætning).

Ud over VisitJammerbugten er der tæller foreningen følgende destinationer: Toppen af Danmark, Destination Djursland, Destination Ringkøbing Fjord, VisitSydvestjylland, VisitAalborg, Destination Bornholm, VisitNordsjælland, VisitAarhus, VisitOdsherred, Destination Fyn og Business Lolland-Falster.
Foreningen Danske Destinationer blev stiftet i august 2009, og formålet med foreningen er at øge graden af koordinering, samarbejde og videndeling omkring udviklingsarbejdet med at skabe stærke og internationalt synlige destinationer i Danmark. Derfor arbejder Danske Destinationer tæt sammen med andre store turistorganisationer som f.eks. VisitDenmark.

Læs mere om Danske Destinationer her 

Lige nu...

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?