Tag Fat konkurrence

Tag Fat konkurrencen kører i 2017 for 4. år.

For fjerde gang er den nordjyske innovationskonkurrence Tag Fat blevet skudt i gang.

Formålet med konkurrencen er at finde en nordjysk mester i innovation blandt de små- og mellemstore virksomheder.  Konkurrencen er sat i værk af Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske kommuner, der alle ønsker at sætte ekstra skub i innovationen i det nordjyske erhvervsliv.

Fokus på teknologi og smart production
I dette års udgave af Tag Fat stilles der skarp på de nordjyske virksomheders innovative tilgang til teknologi og smart production. Formen herpå kan være vidt forskellig og kan bl.a. omhandle brug af smart data, automatisering, robotteknologi og sensorstyring. Det er ligeledes underordnet, om der er tale om udførte initiativer eller innovationsideer, der endnu kun er på tegnebrættet.

Fordelene ved deltagelse
Bliver din virksomhed indstillet og vælger I at takke ’ja’ til at deltage, så er der store fordele forbundet med konkurrencen. Udover synlighed af din virksomhed og innovationsaktiviteten, så får alle deltagervirksomheder også udarbejdet en 360 graders innovationsrapport, som viser hvor virksomheden står stærkt, og hvor der er forbedringsmuligheder.
Er man så heldig, at ens virksomhed går videre til den regionale del af konkurrencen, så bliver der udarbejdet videocases om virksomhedens initiativer som en måde at vise de gode eksempler frem på, og inspirere andre til at give sig i kast med lignende aktiviteter.

Konkurrencens vilkår
Tag Fat forløber sådan, at du kan indstille din egen virksomhed eller andre lokale virksomheder på hjemmesiden tag-fat.dk frem til d. 30. september 2017. Herefter bedes de indstillede virksomheder om at udfylde et spørgeskema, som et udvalgt panel vurderer virksomhederne ud fra samt baserer innovationsrapporten på baggrund af. Panelet udpeger herefter tre virksomheder i hver kommune, hvorefter et lokalt panel skal vælger én virksomhed, som skal gå videre i den regionale konkurrence. Vinderen af Tag Fat konkurrencen kåres til slut i maj 2018.

Læs mere om konkurrencen.

Spørgsmål til konkurrencen

Mail til Anitta Gøl aol@jammerbugt.dk

Deltag i Tag Fat

Indstil virksomhed her

Lige nu...

Virksomhedsguiden.dk er lanceret

NYT tilbud fra den kollektive trafik

Mangler du personale?

Tilbud fra Jobcenter Jammerbugt

Nyt tilbud til Jammerbugtens iværksættere

Virksomhedsportrætter

Kom tæt på erhvervslivet i Jammerbugten

NordVest Smart Production

Bliv klar til Industri 4,0

Se hvad vi kan gøre for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du overvejet at tage en praktikant?